Thomashilfen t-Go Trainer

Termék leírása

Szabadság és mobilitás

A Thomashilfen tGo Járássegítő eszköz a gyermeket és szükségleteit helyezi előtérbe és a középpontba. A diszkrét technológia, a letisztult forma, valamint a kis súly és a dinamikus ülés együttes kombinációja teljes mértékű szabadságot és mobilitást biztosít a gyermekek számára. A gömbölyű formatervezésnek köszönhetően a tGo még a legkisebb szobában is használható.

A tGo beállításainak széles köre hosszú élettartamot biztosít. Emellett az innovatív és rugalmas rögzítő párnák a lehető legtestreszabottabb beállítást teszik lehetővé a gyermeke számára. A moduláris felépítés révén a rögzítő párna sor, ha szükséges, könnyen bővíthető.   

A járás segítéséhez szükséges alkotóelemek, mint a dinamikus ülés, az integrált parkoló és surlódó fék, valamint az ideális ülés fékrendszer, mind-mind egyszerűek és funkcionálisak. A legfőbb funkciókra összpontosítottunk, ezért a TGo-t kiváló ár/érték arányban tudjuk ajánlani.   

Mind funkcionálisan, mind vizuálisan, a figyelem középpontjában a gyermek áll. A dinamikus ülés segíti a mozgást. Hosszú élettartam és egyéni beállítások segítik a jól használhatóságot. Kis helyen is könnyen használható

Műszaki adatok

 tGo1-es méret            2-es méret
Ülésmagasság25 – 60 cm           25 – 80 cm
Külső főméretek (H x SZ)83 x 54 cm           92 x 65 cm
Ülés hosszúsága20 cm           23,5 cm
Kormányrúd magassága43 – 90 cm           45 – 110 cm
Medencetámasz magassága40 – 75 cm           40 – 95 cm
Első kerék mérete15 cm           15 cm
Hátsó kerék mérete20 cm           20 cm
Súly11 kg            12 kg
Max. teherbírás40 kg            45 kg