Ulises Evo

Termék leírása

Gyermek és felnőtt kerekesszék nagy segítség a mindennapokban

Az ULISESevo gyermek és felnőtt kerekesszék nagy segítség a mindennapokban, ha mozgásában jelentősen korlátozott személyt kell szállítani.

Az ULISESevo összecsukható, erős acél vázszerkezetének köszönhetően jelentősen növeli a segítők és a család mobilitását. Teleszkóposan csatlakozó ülés és háttámla elemei nagy mérettartományban teszik beállíthatóvá a

Páciensek igényeinek megfelelően. Párnázott háttámla és üléshuzata a beépített merevítésekkel biztonságos és stabil ülőhelyzetet garantál. Amennyiben szükséges, egy heveder meghúzásával háttámla akár vízszintesig dönthető, vagy 7 állásban bárhol rögzíthető. A lábtartó gombnyomással oldható ki és emelhető fel, vagy süllyeszthető le. A lábtámasz magassága egyszerűen klipszek segítségével állítható. A háttámlát merevítő tolókar magassága két gomb benyomásával szintén beállítható a kísérő magasságának megfelelően. Az első kerekek könnyen járó bolygókereke lehetővé teszi az egyszerű, kis erőt igénylő kanyarodást és a gyorsabb haladást is. Az ULISESevo elgurulás ellen történő rögzítése a hátsó kerekekre ható kézifékekkel történik.

Háromféle fő és két kiegészítő (hosszú, vékony gyerekeknek, felnőtteknek) méretben kapható, 31, 37 és 43 cm ülésszélességgel, a legkisebbnél 55 kg, a nagyobbaknál 75 kg teherbírással és akár 90 cm magas háttámlával is. Szállításhoz könnyen összecsukható.

Az eszközt magasságban állítható fejtámasszal, napfény/esővédő tetővel, 5 pontos biztonsági övvel és oldaltámaszokkal együtt szállítjuk.

Hivatalos magyarországi forgalmazója a Beyr Medical Bt.

https://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310207267&termek=ulises-evo