Ormesa Grillo

Termék leírása

Komplexitás és variálhatóság felsőfokon!

Az Ormesa Grillo járókeret gyermekek és felnőttek számára egyaránt jól használható. A Grillo járássegítő járókeret adaptálhatóságával folyamatosan követi használója növekedését és állapotának változását. A vázszerkezet egyszerű csuklóízületei segítségével könnyen állítható a járókeret magassága.

A könnyű alumínium váz szabadon mozgó első kerekeinek köszönhetően tökéletesen manőverezhető és kezelhető. A termék tolható és húzható verzióban is elérhető. A legkisebb méret már 75 cm-es testmagasságtól elérhető, valamint további 20 cm növekedés esetén is adaptálható. Az eszköz adaptációja könnyen leköveti a gyermek intenzív növekedését, így maximalizálva annak kihasználhatóságát. A felnőtt méret 190 cm-es testmagasságig használható, ezzel segítve idősebb korban a rehabilitációt.

Az Ormesa Grillo járókeret összecsukhatósága révén könnyen szállítható és akár személygépkocsiban is elfér. A felhasználó mellett a terapeuták is kedvelik a terméket, mivel szerszám használata nélkül gyorsan beállítható és adaptálható. A különböző beállítási lehetőségek a design részét képezik, az élénkzöld csavarok és kioldó zárak jelzik a fekete-fehér terméken az állítási pontokat. A különböző tartozékok segítségével az Ormesa Grillo járássegítő teljesen alkalmazkodik a felhasználó igényeihez. Rendelhető alkartámasz, kapaszkodó keret, terápiás asztal, medencerögzítő, törzsrögzítő, visszagördülést gátlófék, fejtartó és különböző típusú ülés kengyelek is.