Panthera S3 Short

Termék leírása

Energikus kerekesszék, az aktív mindennapokért

A Panthera S3 SHORT egy energikus kerekesszék, melyet úgy terveztek, hogy Ön a lehető legaktívabban élhesse mindennapjait. Jellemzői tükrözik mindazt az odafigyelést, amit minden apró részletének szenteltünk. 

Csekély súlya stabil fix kerettel párosul, és a bolygókerekek egyedi profilú gumifelületének köszönhetően ezzel a kerekesszékkel nagyon könnyű manőverezni.

A váz ülésszöge, az állítható háttámla és üléskárpit, valamint a dönthető háttámla funkció 

együttes kombinációja rendkívül kényelmes ülést biztosít.  

Az ergonomikus és kényelmes ülés érdekében a háttámla kárpithoz használt anyagot szintén nagy odafigyeléssel választottuk ki.    

 A szék egyensúlypontját úgy állíthatja be, hogy ideális biztonságérzetet nyújtson Önnek. A kiegészítők, pl. a karfák és az oldaltámaszok egyedi tervezésűek, a karfák magassága és hossza szerszám nélkül is beállítható. 

   Az oldaltámaszok puha felső része lehajtható a kerekesszékbe történő ki-és beszálláskor. Amikor megemeli magát vagy leereszkedik, kezeit az oldaltámaszra tudja tenni. 

Az elegánsan beépített billenésgátlót a kerekesszékben ülve is ki vagy be tudja hajtani. A Panthera S3 SHORT váza 50 mm-rel rövidebb, mint az S3-s típusé.  

SZÁLLÍTÁSI SÚLYA: 4490 grammtól