Adaptálható hasi sérvkötő

Termék leírása

H-12 egyedi méret alapján készített haskötő

Indikáció: Hasfali sérv, operált hasfali sérv, köldök sérv.

Szakképesítési követelmény: sebészet, gyermeksebészet, szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, rehabilitációs medicina, klinikai onkológia, sugárterápia.

Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: Az eszköz rendelése akkor történhet, ha a beteg nem műthető, vagy a műtétet nem vállalja és e tények a beteg dokumentációjában rögzítésre kerülnek.

Termék leírása:

Zsíros, lógó hasnál vagy hasfali műtétek után ajánlott. A haskötő anyaga rugalmas, bordás gumiszövet, tépőzár segítségével bősége szabályozható és rögzíthető. A haskötő felvétele mindig a fehérnemű fölé, és a ruha alá történik. Az övet körbevezetjük a derékon, megfelelő mértékig megfeszítjük, majd a tépőzárak összenyomásával rögzítjük a hason.Amennyiben a beteg hasának mérete és deformitása miatt nem látható el adaptálható termékkel, akkor egyedi méretvétel alapján is készítünk eszközt (H-12). A hasi sérvkötő három szélességben kapható (keskeny: 16,5 cm, közepes: 24 cm, széles: 28 cm). Használata, kezelése a mellékelt használati útmutatóban megtalálható.

http://sejk.neak.gov.hu/?s=segedeszkoz&ttt=310067803&termek=adapt%C3%A1lhat%C3%B3-hasi-s%C3%A9rvk%C3%B6t%C5%91-norm%C3%A1l-ortetika