Activall TM (Beyr Medical)

Termék leírása

Könnyen használható, biztonságos dinamikus állító berendezés a mindennapi gyakorláshoz

Könnyen használható, biztonságos dinamikus állító berendezés a mindennapi gyakorláshoz. Az egyszerűsége miatt mind a családnak, mind a személyzetnek biztonságos és kényelmes használatot biztosít. Lehetővé teszi teljesen felegyenesedett helyzetben az állást és egyben lehetővé teszi a járást. Az alsó elválasztó megakadályozza a lábak keresztezését. Az Aktivall mindennapi használata gyermekeknél segíti az első lépések megtételét, felnőtteknél a járásképesség és az állóképesség megőrzését.

A stabil keret kialakítás segíti a független helyváltoztatást a páciens bevonásával. A megfelelően beállított csípő és mellkas támaszok növelik a páciens biztonság és komfortérzetét az aktivitás során. A lábak között átvethető hám növeli a biztonságot, mivel arra a páciens menet közben nem nehezedik rá, csak akkor, ha egyensúlyzavar, szédülés vagy hirtelen állapotváltozás tör rá. A lábakat elválasztó támasz pedig megakadályozza a lábak keresztezését járás közben. A ki és beszállás egyszerű, mivel a deréktámasz egy retesszel oldható és a láb közötti hám szintén rögzíthető. A berendezés különböző korcsoportú pácienseknél alkalmazható az öt különféle méretnek köszönhetően. A medence és a mellkas támaszok magassága egymástól függetlenül állítható.

Az öt különböző méret eltérő színekben kapható. Kiegészítőként a 2-5 méretek között kapható Cross Modullal, ami a kültéri használatot segíti nagyobb és rugalmasabb első kerekeivel.

Az eszköz használata indokolt lehet a következő esetekben:

  • Cerebral paresis különböző formáinál,
  • Traumás agyi vagy gerincvelő sérülések következtében fellépő alsó végtagi érintettségnél (gyengeség, bénulás)
  • Demyelinisatiós betegségeknél (pl. Sclerosis multiplex – SM)
  • Fejlődési rendellenesség eredetű agy- és gerincvelő károsodásoknál, ha az alsó végtagra kihat
  • Gyengeséggel vagy paralízissel járó alsó végtagi izombetegségeknél
  • Alsó végtagi érintettségű genetikai szindrómáknál
  • Egyéb betegségeknél, ha az izom vagy mozgásszervi rendelleneséggel jár együtt

Az eszköz hivatalos magyarországi forgalmazója a Beyr Medical Bt.