Rebotec Augsburg gyerek zuhanyszék és szoba WC – nagy kerekekkel

Termék leírása

Acél és alumínium vázszerkezetének köszönhetően nagyon tartós és strapabíró, mindennapi használatra kifejlesztett segédeszköz

A Rebotec Augsburg fürdető kerekesszék acél és alumínium vázszerkezetének köszönhetően nagyon tartós és strapabíró, mindennapi használatra kifejlesztett segédeszköz. Műanyag elemei könnyen tisztíthatóak és jól fertőtleníthetőek. A háttámlája anatómiailag formázott stabil műanyag, magas tolófogantyúval. A hátra hajtható karfák könnyű oldalirányú ki-, és beszállást tesznek lehetővé. Lábtartói magasságban állíthatók, kihajthatók és szállításkor le is vehetők. A zuhanyszék párnázott, megfordítható irányú higiénés nyílással ellátott üléssel, vödör tartóval és vödörrel van felszerelve. 

A Rebotec Augsburg 2 db 24”-os kerékkel és 2 db 4”-os bolygókerékkel van felszerelve. Mozgatása külső segítséget nem igényel, önállóan hajtható.

Ülésszélessége 40 cm, ülésmélysége 35 cm, teljes szélessége 53 cm. Az eszköz ülőfelületének magassága 54 cm. Vödörtartóval 43 cm magas WC-csésze fölé tolható. Maximális terhelhetősége 80 kg, teljes súlya 17,3 kg lábtartókkal együtt. 

A termék sárga, piros és kék színkombinációban rendelhető.