Ottobock Motus

Termék leírása

Adaptív kerekesszék testre szabva

A Motus egy adaptív, egyedi igények alapján méretre gyártott kerekesszék, amely a számtalan beállítási lehetőségnek köszönhetően tökéletesen testre szabható. Rendelhető fix vagy kihajtható és levehető lábtartóval, amelyre egypaneles vagy osztott alumínium lábtartó is szerelhető.

Mindig úton van? A Motus gyorsan összecsukható, megkönnyítve ezáltal a közlekedést és a tárolást, így időt és energiát takarít meg.

A Motus lábtartói be- és kihajthatók, és egy kézzel is oldhatók. A kihajtható lábtartók nagy előnye, hogy szabaddá teszik a lábteret, így könnyebb megközelíteni bármit és a traszportok (átülés) is leegyszerűsödnek.

Az ergonomikus formájú fogantyúk jól illeszkednek a kézbe, kialakításuk stabil és kényelmes. Rendelhető opcionálisan lehajtható tolófogantyúval is, a stabilitás érdekében rögzítési lehetőséggel.

A különleges kialakítású hajtókerék-adapterek segítségével 48 különböző kerékbeállítás érhető el, így bármely testalkatnak és haladási jellemzőnek megtalálhatja a legmegfelelőbb beállítást.Ezenkívül lehetővé teszik az ülés dőlésszögének és magasságának finomhangolását az optimális pozícionáláshoz.

Az opcióként rendelhető emelhető lábtartók jobb üléspozíciót biztosítanak, és lehetővé teszik a lábak kinyújtását. Különlegesen magasra helyezett forgásponttal rendelkeznek, így követik az alsó végtag anatómiáját.