Ottobock Skippi

Termék leírása

Beltéri elektromos kerekesszék az önálló mozgás és közlekedés képességét biztosítja

A Skippi beltéri elektromos kerekesszék az önálló mozgás és közlekedés képességét biztosítja a mozgássérült gyermekek számára. A Skippy irányítása rövid gyorsan elsajátítható, így a gyermekek hamar megtanulnak önállóan közlekedni, többnyire beltérben, és korlátozott mértékben kültéren is. Ennek köszönhetően kinyílik a világ, új tapasztalatok várják a mindenre kíváncsi felfedezőket.

Keskeny, gyors és fordulékony. Önállóságot és függetlenséget nyújt a gyermekeknek, a szülők számára pedig megnyugtató a tudat, hogy a kerekesszék nagyon biztonságos, sebessége a normál járás sebességéhez igazított. Vidám színeinek és játékos felszereltségének köszönhetően hamar megkedvelik a gyermekek. A Skippi pár lépésben szétszedhető a szállításhoz, és kisebb családi autók csomagtartójában is elfér. 

Minden gyermek más, így széles adaptációs lehetőségeivel a Skippi is alkalmazkodik a gyermekek egyedi igényeihez. A gyermek szükségleteitől függően felszerelhető speciális egyedi ültető-/irányítóegységekkel vagy akár környezetirányítási rendszerrel, elektromos ülés-/háttámladöntéssel is.

Az adaptálható ülésmélységnek és -szélességnek, illetve lábhelyzetnek és -szögnek köszönhetően optimálisan igazítható a test méreteihez és hosszú időn keresztül megbízható társa marad használójának.

A heveder rögzítési pontok lehetővé teszik a Skippi biztonságos szállítását összeszerelt állapotban is a járműben.

A Skippi elektromos kerekesszék a legkülönbözőbb irányítóegységekkel, úgymint állirányítás, kalibrálható mini joystick, vagy nyomógombok, is felszerelhető azon gyermekek számára, akiknek speciális igényei megkövetelik az egyedi felszereltséget.