Ottobock Nurmi

Termék leírása

Ideális segítség a járás folyamatának begyakorlásához

A Nurmi legkedveltebb járássegítő eszközünk, ideális segítség a járás folyamatának begyakorlásához. Ahhoz, hogy érzékeltessük az eszköz mennyire egyénre szabható, a mellékelt fotón sokféle kiegészítő elemmel felszerelt terméket mutatunk be.

A Nurmi ideális segítség a járás folyamatának begyakorlásához. Otthon, iskolában, vagy szabadidős tevékenységek esetén, mindennapi használatra tervezve, könnyen fordul, tökéletesen manőverezhető. A Nurmi a legjobb megoldás olyan gyermekek számára, akik tudnak járni, de ehhez szükségük van egy kis megtámasztásra. Legfontosabb előnye, hogy járástanítás közben a testtartás javítását is elősegíti, ráadásul folyamatosan a gyermek növekedéséhez igazítható. Kiegészítőkkel felszerelhető (ülés, medencetámasz, kosár).

Kiváló alaptulajdonságai (pl. könnyen összecsukható) és egyedi kiegészítői segítenek, hogy a Nurmi nélkülözhetetlen legyen!

A Nurmi egy húzható járókeret, a gyermek mögött helyezkedik el, így az első kerekeknek fontos szerep jut az irányításban. A bolygózárral az első kerekek rögzíthetőek az egyenes haladás érdekében, vagy szükség esetén kioldható.

Az ülés könnyen lehajtható, hogy járás közben a gyermek szükség esetén megpihenjen

Három különböző tolófogantyút ajánlunk a Nurmi járókerethez: szélességben állítható univerzális tolófogantyút, alkartámasszal szereltet és a legkisebbeknek mini verziót.