Invacare

Termék leírása

Önhajtós kerekesszék mindennapos használatra

Az Invacare Action3 Junior önhajtós kerekesszéket mindennapos használatra fejlesztették ki. A konstrukció ötvözi a tartósságot és a teherbírást, melynek alapja a szén-acél vázszerkezet, az erős keresztolló, az erős ülés és háttámla kárpit, valamint a megfelelő kialakítású kartámasz.

Az optimális szélesség és mélység kombinálásával, a lábtartó és a kartámasz kiválasztásával nagyobb súlyú páciensek számára is jól használható a kerekesszék. 

A meghajtó kerekek patenttengelyes kialakításúak, melyek több pozícióban rögzíthetők. Így egyszerűen állítható az ülésmagasság 41 és 46 cm között. A huzatok 3 rétegű belső kialakítása megnyúlásmentes használatot biztosít, a háttámla tépőzárja pedig a lumbális szakaszon az adaptálást teszik lehetővé.

Alap felszereltségként felhajtható és kivehető, 24 cm hosszú karfával, osztott lábtartókkal, fix helyzetű 90 vagy 97 fokos helyzetű háttámlával, alumínium hajtókarikás meghajtó-kerékkel szállítjuk.

Adaptálhatósága a fogyatékkal élők széles igényeit képes kielégíteni. Az ülőfelület mélysége 20, 25,30 vagy 32,5 cm. Ülésszélessége 23, 25,5, 28, 30,5, 33, 35,5 cm lehet. Teljes szélessége az ülésszélességnél csak 19 cm-rel nagyobb. Maximális terhelhetősége 80 kg.

Többféle kiegészítő, fejtámla, biztonsági öv, dönthető háttámla, billenésgátló rendelhető hozzá felár ellenében.