Bemutatkozás

Rólunk

Ha gyorsan akarsz haladni, menj egyedül. Ha messzire akarsz eljutni, menjetek együtt!

Munkánk során nap mint nap megtapasztaljuk, hogy milyen speciális kihívásokkal kell szembenézniük azoknak a családoknak, ahol megváltozott fizikai képességű családtag él. Tisztában vagyunk vele, hogy mekkora életminőség javulást jelent a mindennapokban egy jól megválasztott segédeszköz. Elsődleges célunk, hogy ehhez szakszerű segítséget nyújtsuk.

Panthera U3

Jól segíteni úgy tudunk, ha minőségi, funkcionális, jól tisztítható, könnyen szállítható, szét-, és összeszerelhető eszközökkel támogatjuk pácienseinket. Büszkék vagyunk arra, hogy a világszínvonalú Panthera termékcsalád kizárólagos hazai forgalmazói lehetünk. Így már a hazai páciensek is megtapasztalhatják, hogy a világ legkönnyebb kerekesszéke, a Panthera X használata milyen nagy segítséget jelent. A Panthera Micro és a Panthera Bambino kerekesszékekkel a legifjabb, SMA-s kis páciensek életminőségét tudjuk segíteni.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinknek olyan hosszú élettartamú, multifunkcionális eszközöket biztosítsunk, melyek mögött egy felkészült fejlesztőcsapat komoly szakértelme áll. A terület egyik legnagyobb szakértője, a több mint 20 éve Magyarországon is jelen lévő, világszerte elismert Ottobock. A világ egyik piacvezető gyógyászati segédeszköz gyártó cégével szoros partnerségi viszonyt ápolva kínáljuk azokat az aktív kerekesszékeket, speciális babakocsikat és elektromos kerekesszékeket, melyek – különösen a komplex ellátások területén – nélkülözhetetlenek. A világszínvonalú protetikai ellátásainkat is az Ottobock munkatársai végzik.

Ottobock Avantgarde

Thomashilfen Recaro Monza Nova

A gyermekrehabilitációt kiemelten fontos területnek tartjuk. Számos olyan terméket forgalmazunk, amelyek a gyermekek és környezetük életét teszi könnyebbé. Nagy mérföldkőnek tartjuk, hogy cégünkön keresztül a német, elsősorban a rehabilitációs autós gyereküléseiről világszerte híres Thomashilfen termékek is elérhetőek hazánkban. 

A különböző méretű és típusú Thomashilfen ülések biztonságos utazást tesznek lehetővé minden életkorban. Ezek a termékek megkönnyítik a családok mobilitását. A rehabilitációs autós gyerekülések mellett babakocsik, járássegítők is megtalálhatók a Thomashilfen termékpalettáján, melyek cégünkön keresztül már a hazai érintettek számára is elérhetővé váltak. 

Nem feledkezünk meg azokról sem, akik egy meghatározott rehabilitációs időszakban vagy állandó jelleggel ortézist használva élik az életüket. Számukra olyan korrekciós eszközöket, végtagrögzítőket ajánlunk, melyek az adott területre koncentrálva kényelmesen és korszerűen segítik őket a hétköznapokban. 

Munkatársaink minden esetben egy személyes találkozó és egyedi mintavétel alkalmával segítenek kiválasztani a páciens és környezete állapotának legmegfelelőbb rehabilitációt vagy ápolást segítő eszközt.

Időpontfoglalás