Thomashilfen Co-Pilot

Termék leírása

Szuperkönnyű, dönthető, kifordítható rehabilitációs gyerekülés a legkisebbeknek

Ezzel a szuperkönnyű, menetiránynak háttal fordított rehabilitációs gyereküléssel (max. testsúly: 10 kg) gyerekjáték a mindennapos használat. Biztonságos támaszt és védelmet nyújt a kicsi érzékeny fejének. 

Amikor a gyermek nagyobb lesz, (9 kg-tól) a THOMASHILFEN Co-Pilot egyszerűen megfordítható és menetirány szerint beállítható. A különböző üléspozíciókban gyermek lehet aktív, pihenhet vagy aludhat – ahogy a helyzet megkívánja.  

A Thomashilfen Co-Pilothoz számos kiegészítő, kényelmi és rehabilitációs felszerelés tartozik. Ilyen például az abdukciós ék, a csípőtámasz és a fejpárna. A párnázott öv követi a gyermek növekedését: a magasság akár háromszorosára is állítható.Az ülés elején található középső csatnál gyorsan és könnyen állítható a biztonsági öv hossza. Puha, kényelmes párnázat és az egész légáteresztő huzat levehető és 40°C-on mosható.ECE csoport 0-I | 0 – 18 kg. A puha, légáteresztő huzat az fokozza ülés kényelmét, és nincs bosszantó izzadás. A huzat levehető és 40°C-on mosható. Ruhaszárítógépben nem szárítható.  A termék többféle színkombinációban is elérhető.

Műszaki adatok

THOMASHILFEN Co-Pilot 
Ülésmélység29.5 cm 
Ülés szélessége, elöl23.5 cm (20,5 cm csípőtámasszal)
Ülés szélessége, hátul20 cm (14.5 cm csípőtámasszal)
Háttámla magassága (ülés)51 cm 
Vállmagasság (övterelő)19 / 25 / 31 cm
Az ülés térbeli dönthetősége (menetiránynak háttal)(menetirány szerint)45°0° / 10° / 20°
Teljes méret (sz x ma x mé)42 x 62,5 x 43 cm 
Ülés súlyaKb. 5 kg 
Max. felhasználói súlymenetiránynak háttal: 0 – 10 kgmenetirány szerint: 9 – 18 kg