Thomashilfen Major

Termék leírása

Univerzális rehabilitációs gyerekülés
teljesen magyartalan a fordítás

Ha univerzális rehabilitációs gyerekülést keres, akkor a Thomashilfen Major ideális választás. Ez az univerzális, elemes gyerekülés nemcsak az előírt követelményeknek megfelelő felszereltséggel rendelkezik, hanem a legfontosabb beállítási opciókkal is.

A számos kiegészítő segítségével az ülés személyre szabható úgy, hogy tökéletesen megfeleljen a rövidebb és a hosszabb napi utazásoknak is. Jó tudni, hogy: a Major gyerekülés az összes rehabilitációs kiegészítővel együtt bevizsgált és jóváhagyott termék. Ezáltal maximális biztonságot nyújt a gyermekeknek.

A FORGATHATÓ ÉS DÖNTHETŐ TALP egyedülálló, elemes kombinációja a sokféle kiegészítővel igény szerint felszerelhető. Könnyű kezelés – a forgatható talpon a kiengedő kar (tolózár) könnyen elérhető. A talp mindkét oldalára felszerelhető. 

Figyelem:A forgatható talp az I. csoportba sorolt gyereküléseknél nem használható. (9 – 18 kg)

A forgatható talp segíti a ki- és beszállást, a könnyen hozzáférhető tolózár bal- és jobboldalon egyaránt használható.  A dönthető talp a kényelmes ülőhelyzethez 3 fokozatú döntést tesz lehetővé (5,5°, 11°, 16°). A dönthető és forgatható talp kombinációja a lehető legegyszerűbb kezelést és kényelmet nyújt. A párnás lábtartó stabil ülőhelyzetet biztosít, a gyermek biztosan meg tudja támasztani a talpát és nem csúszik ki az ülésből. A láb, az Isofix és a stabilizáló keret garantálják az ülés szilárd kitámasztását az autóban. Az üléstoldóval az ülés mérete követi a gyermek növekedését és ideális felfekvést biztosít a comboknak. Az abdukciós ék (állítható) stabil ülőhelyzetet biztosít és megelőzi a lábak keresztbe vetődését. Adapter lemez használata mindig szükséges ezekhez kiegészítőkhöz.

Továbbá előnyöket jelentenek a sokoldalú elemek valamennyi előírt szokásos kellékhez. A legfontosabb funkciókkal és kiegészítőkkel sokoldalúan használható a családi élet mindennapjaiban. A fejtámla magassága hétszeresére felemelhető. Kényelmes ülés a rövid és a hosszú utazások alatt – bélelt, 5-pontos biztonsági hámban és légáteresztő ülőpárnán. A sokféle rehabilitációs kellék segítségével maximális támaszt alakítható ki útközben. Forgó és/vagy dönthető funkcióval rendelkező talpak, mint opcionális elemek és még további kiegészítők. Seatfix, mint kiegészítő. ECE I-III csoport és GMFCS III-V besorolás.

A termék többféle színkombinációban is elérhető.

 

Műszaki adatok

THOMASHILFEN Major 
Ülésmélység32 cm 
Ülés szélessége, elöl (támasszal)31,5 cm (21,5 cm)
Ülés szélessége, hátul (támasszal)26 cm (19 cm) 
Háttámla magassága (ülés)62 – 74 cm 
Vállmagasság (övterelő)25,5 – 42 cm 
Az ülés térbeli dönthetősége (dönthető talppal)5,5° / 11° / 16°
Alsó lábszár hossza (a lábtartót közvetlenül az adapter lemezhez csatlakoztatva)18,5 – 37,5 cm 
Alsó lábszár hossza (a lábtartót a forgó + a dönthető talphoz csatlakoztatva)23 – 42 cm 
Teljes méret (sz x ma x mé)56 x 71 x 40 cm
Ülés súlyakb. 6 kg 
Max. teherbírás9 – 36 kg