Aquatech Orca

Termék leírása

Tartós kádlift, mindennapos használatra

Az Aquatec Orca, és Orca XL kádliftet tartós, mindennapos használatra fejlesztették ki. A rendkívül egyszerűen használható eszközt erős vázszerkezetet és erősített ollós mechanika egészíti ki. A magas háttámla kényelmes használatot tesz lehetővé.

A kádlift vezérlőbe beépített nedvességtől védett beépített akkumulátor és külön akkumulátortöltő is tartozik. A csúszásmentes felület és a két oldalon található lehajtható oldaltámasz könnyű és biztonságos átülést biztosít. A kényelmes ülőpozíciót biztosító szerkezet, könnyen kezelhető és biztonságosan használható.

A háttámla 8°-tól 40°-ig dönthető. A lift alsó helyzetét elérve a háttámla elkezd dőlni, amely a kezelőgomb elengedésével a kívánt helyzetben megállítható. A 36 cm-es emelési tartomány minden hagyományos kádtípushoz lehetővé teszi az alkalmazást.

További előnye, hogy könnyen össze- és szétszerelhető. A kádba helyezés előtt szétszedhető és a 6,6 kg-os ülés és keret helyzete a kádban egyszerűen beállítható, majd erre a keretre kell a háttámlát egy mozdulattal ráilleszteni. Leszerelhető puha, ülés és háttámla huzat is tartozik hozzá. A szerkezet egyszerűen összehajtható és könnyen tisztítható. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas otthoni használatra.

Az Aquatech Orca maximális terhelhetősége:

  • Aquatec Orca 140 kg
  • Aquatec Orca XL 170 kg

Teljes tömeg: 11,2 kg (keret és ülés 6,6 kg, ülés háttámlával 4,2 kg, vezérlő Li-ion akkuval 0,4 kg)